2013. április 23., kedd

Horvátország Rab sziget Rab Hotel Internacionale3* - Jelenlegi ára: 199 990 Ft

Horvátország Rab sziget  Rab városában
Hotel Internacionale *** FÉLPANZIÓS ellátással
Családi pihenés 2 felnőtt és 1 gyermek 12  éves korig!!!
Rab óvárosában található, közvetlenül a tengerparton, mindössze pár percnyi sétára a város gyönyörű mediterrán parkjától. A kavicsos és kiépített városi strandtól 300 méterre, mely lépcsőkkel közelíthető meg. Szobák: 2 ágy, pótágyazható (családi 4 fős/ franciaágy +dupla kihúzható ágy, vagy 2 pótágy), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, minibár, széf, légkondicionáló, tengerre vagy óváros utcáira néző kilátással. Félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli, svédasztalos vacsora. Város strandjai: Homokos, betonos, kavicsos ás köves. A szálláshely távolsága a legközelebi strandhoz 100 m Szolgáltatás: étterem, bár, édesvizű nyitott medence, díjmentes nyugágyakkal és napernyőkkel, pub, kávézó terasz, Wellness központ (szaunák, masszázs), felnőtt és gyermek animáció (06. 14. és 08. 30. között), fizetős parkolóhely (caa 3 EUR/ autó/nap) ami kb. 8 perc séta a szállodától. A városi parkoló a szálloda előtt 10 EUR / autó / nap Sport: a sportlehetőségek nagy része nem közvetlenül a szállodához tartozik, hanem a településen belül igénybe. Előzetes foglalás szükséges. Egyes térítésmentes sportlehetőségek igénybevételéhez előre kell jelentkezni a recepción, és szabad helyek függvényében vehető csak igénybe, bizonyos sportágak esetében túljelentkezés fordulhat elő. Térítésmentesen: darts, sakk, kártya, biliárd, esti programok az animációs csapat szervezésében, napozóágy a medencéknél. Térítés ellenében: vízisí, banán, vitorlás, jet-ski, csónak, tenisz, pingpong, squash, minigolf, vizibicikli és kenu, kerékpár bérlés. A szállás elfoglalása az érkezés napján 14-20 óráig lehetséges, elutazás napján 10 óráig kell elhagyni a szobákat. Háziállat nem vihető. Az animációs és szórakoztató programok szezonban működnek.
 Foglalható: 2013. 06. 02-2013. 07. 20 ig valamint
                    2013. 08. 17-től
Félpanzió
 
7 éjszaka standard  város oldali szobában
gazdag félpanziós swédasztal ( reggeli , vacsora )
korlátlan uszoda és wellness centrum használata
korlátlan fitness centrum használata
Animációs programok kicsiknek és nagyoknak.
 
2 felnőtt és 1 gyermek 12 éves korig
 
Ár: 686 Euro/2+1 fő/7 éjszaka= 199. 990, - Ft / fő/7 éj család részére
 
 2 felnőtt és 1 gyermekek 12 éves korig INGYEN, 12 év felett 20% kedvezményt kap a teljes árból.
 Az ár komplett és minden adót tartalmazz.
Fizetés: Minden konkrét foglalást névre szóllóan felteszek kompletten időpont, (leírás, ár, képek) felteszem licitre. Leütés után küldöm a szálloda pontos adatait és információt. A szállodának a foglalást követő 8 munkanapon kell utalni az összeget. Ajánlott levélben küldjük a vouchert, számlát és minden hasznos információt. De személyesen is átvehető az irodánkban.
Mi mindent lebonyolitunk Önnek csak utaznia kell.
A nyaralás alatt 24 órás ügyeletet biztosítunk, bármi kérdés, kérés felmerül mindenben segítünk.
A nyaralás alatt 24 órás telefonos szolgáltatást nyújtunk díjtalanul.
Továbbá ajándék Horvátország térkép és Info füzet.
Nézze meg további ajánlatainkat, kedvező Horvát szállodák és apartmanok.
Ha más időpotban nyaralnál, írja meg kívánságodat és küldök ajánlatot. Amennyiben elfogadtható az ajánlatom  felteszem külön fix aukcióra leírással árral és képekkel.
BÁRMI KÉRDÉS KÉRÉS FELMERÜL  KÉRDEZZ BÁTRAN!!!! Mindenre szívessen válaszolok!!!


Jelenlegi ára: 199 990 Ft

Az aukció vége: 2013-04-26 15:21
. Horvátország Rab sziget Rab Hotel Internacionale3* - Jelenlegi ára: 199 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése