2013. április 29., hétfő

Vaniliás CocaCola ízű szájfény USA-ból - 1FT-ról! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Jelen aukció a képeken látható 1 db különleges ajakápoló szájfény megszerzésére indul 1Ft-os kikiáltási árról minimálár nélkül!  Ez egy eredeti Vaniliás CocaCola Lip Smacker szájfény!  A termék új (bontatlan csomagolásban),  a kibontástól számított 24 hónap szavatossággal.  Apró kis ajándéknak is kiváló illetve gyűjtőknek is ajánljuk!  
Eredeti USA készitmény - Product made in USA!
Egyéb jellemzői:
- 8. 0 ml/0. 27 fl oz-s kiszerelés (1db)
- szivacsos aplikátorral
- természetes szájszín, fényes és csillogó
- Hamisítatlan Vaniliás Coca Cola íz!!
TÖBB ÁRNYALATBÓL/ÍZESÍTÉSBŐL VÁLOGATHATSZ TERMÉKEINK KÖZÖTT. KÉRÉSRE EGYEDI ÍGÉNYEKET IS KI TUDUNK SZOLGÁLNI, KÉREM OLVASD EL AZ "ISMERJ MEG" OLDALUNKAT.
A termék a leütést követően Budapesten vehető át személyesen egy meghatározott napon május 2. hetében! Postai kézbesítés is megoldható Magyarország egész területére, melynek díja 390. -Ft a vételár felett (ajánlott küldeményként, légpárnás borítékban). Kérésre „ normál” postai küldeményként is feladható (így a díj 165. -Ft), de ebben az esetben a kézbesítésért semmilyen felelősséget nem vállalok.
A vételár megfizetése banki előre utalással (esetleg bankfióki befizetéssel) lehetséges. Postai kézbesítés esetén a vételárat + a fentebb megadott postaköltséget kérem előre elutalni/befizetni.
Több termék vásárlása esetén összességében kedvezőbb a postaköltség (a pontos postaköltség összeget a vásárolt termékek darabszámának ismeretében fogom megadni). 20000. -Ft összérték feletti vásárlás esetén a posta INGYENES! Kérem nézd meg a többi aukciómat is!
Kérem licitáláskor vedd figyelembe, hogy ez egy privát aukció, így a smink termekek esetében cserelehetőséget nem tudok biztosítani.
További slágertermékeink:  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-05 10:30
. Vaniliás CocaCola ízű szájfény USA-ból - 1FT-ról! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése